محمدعلی شکری؛ مسئول ارتباطات
من محمدعلی شکری پزشک و کاندید دکتری تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم که شیفته دنیای مرموز مغز شده ام. من مشتاقانه به رشته های علوم اعصاب، عصب شناسی و جراحی مغزواعصاب علاقه مند هستم. مورد آخر برای من اهمیت زیادی دارد زیرا از سنین پایین رویای جراح شدن را دنبال می کردم.
حل مسئله، خلاقیت، تفکر انتقادی، انعطاف پذیری و کار گروهی از جمله مهارت ها و ویژگی هایی است که سعی کرده ام با انضباط شخصی، مطالعه و شرکت در دوره های متعدد مهارت های زندگی، آن ها را توسعه و افزایش دهم.
|
سروناز سلطانی؛ مسئول آزمایشگاه تحریک مغزی من سروناز سلطانی هستم، فارغ تحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه جندی شاپور اهواز. از بچگی بازیگوش و کنجکاو بودم و همیشه دلم می خواست به چیزهایی که نمی دونستم و نمی فهمیدم سرک بکشم. علاقه م به ریاضی و روانشناسی و دانستن نادانسته ها، من رو به نوروساینس و علوم اعصاب شناختی رسوند. در حال حاضر حیطه های مورد علاقه م که بر روشون کار می کنم تصمیم گیری بخصوص تصمیم گیری اخلاقی، تحریک مغزی ، بازتوانی شناختی در بیماران با سابقه ی آسیب مغزی و به طور کلی علوم اعصاب شناختی هستند. آرزوی من پیدا کردن و رسیدن به روشی مناسبی برای کمک به همه ی افرادی هست که به نوعی با مشکلات شناختی دست به گریبان هستند.
|
تینا مقدمفرد؛ مسئول تیم پژوهشی نوراکس من تینا مقدمفرد هستم فارغ التحصیل از دبیرستان فرزانگان و رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایران. علاقه زیاد من به نوروساینس، هوش مصنوعی، علوم شناختی و ریسرچ موجب آشنایی من با این مرکز شد و در حال حاضر به عنوان پژوهشگر و مسئول تیم پژوهشی نوراکس در این مرکز در حال فعالیت هستم. حوزه فعالیت و علاقه من بیشتر موضوعات اختلال عصبی عملکردی (FND) میباشد.
|
علیرضا زریباف؛ مسئول هسته بیومارکر من علیرضا زریباف، دستیار رشته روانپزشکی در بیمارستان امام حسین(ع) و بیمارستان طالقانی تهران هستم. متولد و ساکن اصفهان بوده و پس از اتمام تحصیلات مقاطع اولیه در اصفهان، جهت ادامه تحصیل در رشته تخصصی روانپزشکی به تهران مهاجرت کرده و در حال حاضر در دانشگاه شهید بهشتی تهران مشغول به فعالیت هستم.علاقهمندی به دانشهای بینرشتهای همچون علوم اعصاب شناختی، نوروساینس و هوش مصنوعی، انگیزه اصلی بنده برای انتخاب رشته روانپزشکی بوده است. در طول دوران تحصیل، سعی نمودهام درک نسبتاً خوبی از این حوزههای مهم بهدست آورم.
|
مهرناز حسین زاده؛ مسئول آزمایشگاه واقعیت مجازی من مهرناز حسین زاده، پزشک پژوهشگر و دستیار پژوهشی در پژوهشکده سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم. مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی فسا اخذ کرده ام، و در آنجا موسس و مدیر هسته پژوهشی علوم اعصاب بوده ام. زمینه کاری من در حوزه های قضاوت اخلاقی در بیماری وسواس اجباری و مطالعه سیستم های تصمیم گیری در قضاوت اخلاقی میباشد. همچنین من سه سال به عنوان استادیار در دوره بین المللی علوم اعصاب محاسباتی نورومچ همکاری داشته ام. من در مرکز ملی مغز ایران به عنوان مسئول آزمایشگاه واقعیت مجازی فعالیت میکنم که با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی و ایجاد محیط های شبه واقعی و استاندارد تلاش دارم به مطالعه رفتاری و شناختی در بیماران و افراد سالم بپردازم. من به پژوهش در حوزه علوم اعصاب و روانپزشکی محاسباتی علاقه دارم و سعی دارم مدل های محاسباتی بیماری های روانپزشکی من جمله اعتیاد، وسواس جبری، و همچنین تصمیم گیری اجتماعی را مطالعه و گسترش دهم.
|
عطیه سرابی جماب؛ مسئول پردازش داده تحصیلات من در رشته مهندسی برق و مدل سازی دینامیکی سیستمهای پیچیده در دانشگاه تهران و به صورت مشترک در دانشکده ریاضی و آمار دانشگاه Ludwig Maximilian University در حوزه "تصمیم گیری تحلیلی و نظری در شرایط عدم قطعیت" بوده است. بعد از دکتری به پژوهشکده علوم شناختی IPM پیوسته و فعالیت خودم را در زمینه مدلسازی رفتاری و عصب شناختی تصمیم گیری در شرایط فردی و اجتماعی شروع کردم. حوزه علاقه مندی من روش های تصمیم گیری مبتنی بر ارزش در مغز و رفتار است. برای مطالعه این موضوعات، از روشهای تجربی برگرفته از اقتصاد عصبی-رفتاری، ابزارهای محاسباتی و همچنین روش های تصویربرداری عصبی کارکردی استفاده میکنم. شناخت استراتژی های افراد در تصمیمگیری در شرایط مبهم و یا پیچیده میتواند کمک موثری بر پیشبرد روشهای درمانی در افراد مبتلا به اختلال در تصمیمگیری (به عنوان مثال اختلال وسواس، تکانشگری و...) گردد که تحت عنوان روانشناسی محاسباتی یکی از موضوعات مهم علوم شناختی به شمار میرود. |
|
|
|
Change the font color:
main color:
second color:
انتخاب رنگ پس زمینه:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText